Oferta

Opinie o firmie Extrema w Krakowie

 

Extrema jest firmą handlowo-usługową działającą na rynku lokalnym już od 1994 roku. Ponad 20 lat działalności w Krakowie bezpośrednio wpływa na fakt, iż nie jesteśmy anonimowi. Nasza firma Extrema jest rozpoznawana nie tylko na rynku lokalnym w Krakowie, ale także w Polsce.

Nie ukrywamy, że wszystkie opinie Klientów o naszej firmie są dla nas bardzo ważne. Każda opinia o firmie Extrema jest analizowana pod kątem eliminowania błędów i niedociągnięć w naszej pracy, aby móc jeszcze lepiej służyć Państwu naszą wiedzą, doświadczeniem i technologią.

W ciągu ostatnich 5 lat obsłużyliśmy tysiące Klientów, zrealizowaliśmy ponad 200 000 transakcji. Posiadamy certyfikat Rzetelnej Firmy, jesteśmy obecni na Allegro gdzie możemy się poszczycić liczbą ponad 2200 pozytywnych komentarzy.

Dziękujemy wszystkim, którzy potrafią docenić nasz wysiłek i prosimy o przesyłanie opinii o firmie Extrema do nas, lub umieszczanie ich w internecie. Serdecznie z góry za to dziękujemy.

 

Zdarzają nam się niestety sytuacje, których się wstydzimy i których chcielibyśmy uniknąć. Jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze potrafimy wpisać się w oczekiwania i potrzeby Klienta. Za te sytuacje serdecznie wszystkich Klientów przepraszamy. Prosimy Państwa o wyrozumiałość i zrozumienie, gdyż praca jaką wykonujemy jest niezwykle odpowiedzialna, a ciągle towarzyszy nam presja czasu, wysokich oczekiwań i niskiej ceny.

Poniżej prezentujemy wybrane opinie wystawione o nas na portalach sprzedażowych, a także przesłane do nas w formie elektronicznej. Za wszystkie dziękujemy.

 

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- lipiec 2017
--------------------------------------------------

13 lip 2017
Jak najbardziej polecam...Wszyscy mówią,że jescze tak fajnych zaproszeni nie widzieli. grzeslawGDJ

3 lip 2017
Dobra robota, napisy na długopisach nie schodzą pod kranem i przy szorowaniu gąbką, a właściciel firmy w przypływie oszczędności nie wysysa tuszu z wkładów. Jak zawsze polecam ! biuro_IGA

3 lip 2017
Dobra jakość produktu, przyjemny i szybki kontakt ze Sprzedającym. Personalizowane zamówienie dotarło po niecałym tygodniu! Zarówno wyrób, jak i Sprzedawca są zdecydowanie godni polecenia! szymontadeusz

 

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- czerwiec 2017
--------------------------------------------------

29 cze 2017
folk-aga
BARDZO SZYBKI CZAS REALIZACJI. SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!

28 cze 2017
Zion_is_back
Dlugopisy sa wykonane starannie, dotarly mega szybko! Swietny i natychmiastowy kontakt ze sprzedajacym, Wszystko przebieglo ekspresowo i mega profesjonalnie! Wielki POZYTYW!

27 cze 2017
andziaz0707
Wszystko w porządku, zaproszenia naprawdę śliczne i zrobiły super wrażenie na wszystkich :D Z czystym sumieniem polecam tego sprzedającego :)

24 cze 2017
alusia1711
Bardzo polecam!!! :)

24 cze 2017
mmgge
wszystko okej, dobry kontakt ze sprzedającym, kilka zmian wprowadzonych do zaproszeń w bardzo szybkim czasie, papier i kolor bardzo dobrej jakości. polecam . zaproszenia ślubne- póki co wszystkim się podobają :)

23 cze 2017
becia_n1
Polecam serdecznie :)

23 cze 2017
SAWEB
Polecam. Doskonały kontakt, bardzo szybka przesyłka!!!

23 cze 2017
lema-soft
Doskonała komunikacja ze sprzedającym. Na pewno skorzystamy z usług tej firmy w przyszłości.

22 cze 2017
DZIEŃ DOBRY! DZIŚ OTRZYMAŁAM PRZESYŁKĘ ... SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA EKSPRESOWE TEMPO WYKONANIA ZLECENIA I BŁYSKAWICZNĄ PRZESYŁKĘ. ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA.
EWA KORZYBSKA

22 cze 2017
rafzle
Polecam! :)

22 cze 2017
gdpiotr
jak zwykle superr

21 cze 2017
floouree
Polecam . Zakupiłam piękne zaproszenia .

21 cze 2017
szyleczko
Świetny kontakt z klientem, super wykonanie. Jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam jeszcze w przyszłości. Szczerze polecam!

20 cze 2017
BOVSKA
Dziękuję za realizację zamówienia. Z pewnością złożymy zamówienie na hurtową ilość

19 cze 2017
AnitkaCz
Wszystko w porządku! Polecam i pozdrawiam ! :-)

19 cze 2017
ewelinakurczynaa
Wszystko SPOKO, szybka wysyłka, dobrze zaprojektowane i fajny kontakt ze sprzedającym. POLECAM!!!

19 cze 2017
swisti1
super szybko, mega plus

19 cze 2017
collin19
Wysoka jakość wykonania

18 cze 2017
beata2072
Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Wszystko super. Polecam

14 cze 2017
anna1236r
DŁUGOPISY BARDZO ŁADNE, CZYTELNY GRAWER. W KOMPLECIE Z ETUI WYGLĄDAJĄ SUPER, IDEALNE JAKO DROBIAZG NA UPOMINEK. POLECAM!

13 cze 2017
Jestem bardzo zadowolona z Panstwaa uslug
Estera Cedro

13 cze 2017
kormoran321
Bardzo polecam! Zamawiałam wcześniej zaproszenia, teraz winietki i z wszystkiego jestem bardzo zadowolona. ... Oby więcej takich rzetelnych i dbających o klienta firm!

8 cze 2017
Karolka1245
Szybka i sprawna obsługa, piękne zaproszenia, godne polecenia.

7 cze 2017
Kolejny raz zamawiałem u tego allegrowicza, i po raz kolejny się nie zawiodłem. 100% perfekcji. szybka realizacja, doskonały kontakt. POLECAM!!!! dj_daro12

6 cze 2017
Pięknie wykonane zaproszenia. Świetny kontakt ze sprzedającym oraz fachowe podejscie do kupujacego. Polecam :) graabeek96

6 cze 2017
Jak zwykle szybko i fachowo. Polecam firmę w 100% IRONLECH

4 cze 2017
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Długopisy i napis rewelacja!!! flowwer

4 cze 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie, próbki zaproszeń odpowiadały opisowi. Polecam
buttterfly6

2 cze 2017
Wszystko na najwyższym poziomie! w 100% polecam! :) zlociutka89

1 cze 2017
Sprzedający na medal! Kontakt, produkt, obsługa celująca! Polecam serdecznie! marieilove

1 cze 2017
Wlasnie dostaliśmy długopisy, są bardzo ładne. Bardzo dziekujemy na współpracę:) Pozdrawiam Marta Osada FotoKrystyna

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- maj 2017
--------------------------------------------------

31 maj 2017
Od A do Z pełen profesjonalizm. Polecam. sad-dreamer

30 maj 2017
świetna jakość, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, polecam w 100% tomek-dv

30 maj 2017
Tyle piszących długopisów to w życiu nie miałem. Konkurencja się nie umywa, a w papierniczym co drugi nie pisze. Lepiej zapas mieć. A jak zapas, to imienny, co by nie zginęło. A jak imienny, to tylko u tego allegrowicza. polecam ! biuro_IGA

29 maj 2017
Witam koszulki dotarły, i tym razem jesteśmy zachwyceni !!! Są rewelacyjne ! Widać każdą twarz i wszystkie szczegóły :)  Pozdrawiamy Geogrunt Bogdan G.

25 maj 2017
Przesyłka EXPRESOWA !!! Wszystko zgodne z opisem !!! Polecam !!! Macius90

25 maj 2017
Bardzo ładny, staranny grawer. Polecam korniszon0

25 maj 2017
Miła obsługa. Polecam gorąco. klaudiaa2406

20 maj 2017
Bardzo profesjonalna firma. Projekt zaproszeń dostałam już na następny dzień. Szybka realizacja zamówienia. Szybki i bezproblemowy kontakt. Po prostu świetnie ! Polecam !!! acia021

20 maj 2017
Wszystko perfekt 11ewelina111

19 maj 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Serdecznie polecam! Ewelajna81

19 maj 2017
mega szybko, solidnie, perfekcyjnie! POLECAM!!!!! Los13

17 maj 2017
Solidna firma. Towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę. Tu warto kupować!!! maly_tipi1

17 maj 2017
Pełen profesjonalim. Ciekawa oferta. 100% to minimum.P.O.L.E.C.A.M. mika_96

16 maj 2017
Zaproszenia sa przepiekne i do tego unikalne. Wszyscy goscie zachwyceni niepowtarzalnoscia i wykonaniem zaproszen. Przemily kontakt, panie byly bardzo pomocne i mile. Dziekuje :-) ren_ata2

16 maj 2017
Szybka wysyłka, perfekcyjnie wykonane, polecam użytkownika ona1500

14 maj 2017
Wszystko super. Bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Polecam! anja_h

10 maj 2017
jak zwykle wysoki poziom usług, Marioc9

10 maj 2017
BARDZO POLECAM TEGO ALLEGROWICZA !!!! B DOBRY KONTAKT !!! ZERO PROBLEMÓW !!!OBY WIĘCEJ TAKICH ALLEGROWICZÓW.wbmx

8 maj 2017
właśnie odebrałam przesyłkę. Chciałam bardzo podziękować bo jestem bardzo zadowolona :) Bardzo podoba mi się zaproszenie i zawieszka - papier z jakiego jest zrobiony plus intesywne ładne kolory :) Dziękuję!!! ) Martyna Ch.

8 maj 2017
WIELKI POZYTYW :) 100% ZADOWOLENIA I 100% POLECAM olgierdo87

4 maj 2017
Wszystko tak jak powinno być. Polecam. _zymbol_

3 maj 2017
Zdecydowanie polecam! Szybki czas realizacji zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, PRZEPIĘKNE zaproszenia. Wszyscy są zachwyceni.zapinka_1991

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- kwiecień 2017
--------------------------------------------------

28 kwi 2017
Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście do klienta, miła współpraca, ekspresowy czas realizacji i wysyłki. Sukcesja

26 kwi 2017
Polecam bardzo!! Wszystko idealnie, kontakt, jakość wykonania, termin wysyłki. Polecam. Bartlomiej16

25 kwi 2017
Przemiły kontakt z biurem :)) Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. marek1397

25 kwi 2017
Szybko, sprawnie, wszystko bez zastrzeżeń. Polecam gilek71

25 kwi 2017
Serdecznie polecam. Bardzo szybka przesyłka, super kontakt ze sprzedającym. karolcia-k8

25 kwi 2017
Zaproszenia są prześliczne. Ekspresowa przesyłka. Serdecznie polecam! karolcia-k8

25 kwi 2017
Zaproszenia które dostaliśmy są przepiękne,jesteśmy bardzo zadowoleni.Kontakt szybki ,prosiłam o szybką wysyłkę ,niestety trochę zawiodła poczta ale nic się nie stało. Jestem na tak!:)) mooienagels1

24 kwi 2017
Podejście do transakcji i komunikacja najwyższego formatu! Muzzy_k

24 kwi 2017
Rewelacyjne wykonanie, wspaniały kontakt ze sprzedawcą! Gorąco polecam! basi91

21 kwi 2017
Bardzo dziękuję Państwu. Już drugi raz zamawiam u Pańswta i znowu jestem zaskoczona pozytywnie :) Pozdrawiam :) Katarzyna Ś.

21 kwi 2017
Bardzo dziękujemy za szybką realizację zamówienia! Zaproszenia są piękne jak i reszta produktów! :) Pozdrawiam,Anita K.

17 kwi 2017
SERDECZNIE POLECAM !!! Profesjonalnie i bezproblemowo. Transakcja bez zarzutu. jacek8712

12 kwi 2017
Super kontakt ze sprzedającym, profesjonalna firma, szybko POLECAM. e_fka83

10 kwi 2017
Niezła jakość, rozsądny termin wykonania. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. michal-michalik

5 kwi 2017
Zaproszenia piękne! safe18

5 kwi 2017
Konkretna firma, świetny kontakt, informacja o każdym etapie zamówienia, konkretnie i fachowo. Zdecydowanie polecam. robertw24

4 kwi 2017
Zaproszenia piękne ! Spełniły nasze oczekiwania w 100%. Polecam :) m_j0y

4 kwi 2017
Szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja, wyśmienity kontakt z kupującym. Zasłużony 100% pozytyw, polecam szczerze! ! ! Joskioc

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- marzec 2017
--------------------------------------------------

31 mar 2017
Odebrałam zaproszenie :) wygląda super. W przyszłym tygodniu skontaktuję się z Panią albo przyjadę do Państwa w celu zamówienia większej ilości zaproszeń :) Amada

30 mar 2017
Pudełko zgodne z opisem, solidnie wykonane, sprawna transakcja, szybka dostawa, wszystko zgodne - polecam, krajaXYZ

29 mar 2017
Są ..... śliczne :) Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Krzysztof Staniszewski

29 mar 2017
Jakość i gramatura papieru są bardzo dobre. Kontakt ze Sprzedającym w pełni zadowalający. Czas realizacji zamówienia (zmiany ustalane z grafikiem) około 4 dni. Paczka zapakowana bardzo dobrze - nie było mowy o uszkodzeniu zaproszeń. Zdecydowanie TAK! sembor89

27 mar 2017
Zaproszenia najwyższej jakości, ekspresowa wysyłka. Jak najbardziej polecam! latos1006

27 mar 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie wrecz rewelacja super kontakt!!!!polecam oliwiamajasolo

24 mar 2017
Świetny kontakt, szybka realizacja projektu i wysyłka przed czasem. Polecam serdecznie williamwiley

23 mar 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam serdecznie sprzedawcę. MED-SKLEP

23 mar 2017
Polecam! Bardzo szybka realizacja, super jakość! dawidkojot1

23 mar 2017
Wszystko zgodnie z opisem, polecam tego Sprzedawcę! achanda

19 mar 2017
Prześliczne zaproszenia, świetny kontakt i bardzo szybka realizacja. mmaciejek1990

13 mar 2017
Poprawki realizowane na bieżąco, możliwy szybki odbiór osobisty. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. ooheboka

10 mar 2017
Świetne, duże i czytelne logo :) błyskawiczna wysyłka i rewelacyjny kontakt z Klientem. Polecam w 100 % kosteczka87

9 mar 2017
Polecam! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka. Zaproszenia bardzo estetyczne, gustowne. anetalke

9 mar 2017
Piękne zaproszenia, bardzo ładnie wykonane z porządnych materiałów. Ekspresowo wykonane zamówienie! 100% zadowolenia! POLECAM!! Truskawa322

8 mar 2017
Witam. Bardzo dziękuję, długopisy super. Napewno jeszcze skorzystam z Waszych usług ;)
Pozdrawiam, Joanna Brzegowa

8 mar 2017
Szybko, profesjonalnie i przyjemnie. Goście zachwycają się zaproszeniami. Polecam :) scythese

7 mar 2017
Wielki pozytyw!!! Doskonała komunikacja, błyskawiczna przesyłka! Gorąco polecam!!! silvella

2 mar 2017
Jestem Zachwycona, miło, szybko, sprawnie :) Zaproszenia i pudełka do nich przepiękne :) Polecam Najmocniej! wioleta1508

1 mar 2017
Wszystko w jak najlepszym porządku, transakcja bardzo udana, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. S E R D E C Z N I E . . . P O L E C A M ! Piotr-Man

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- luty 2017
--------------------------------------------------

25 lut 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt POLECAM 100% wropio3

25 lut 2017
Super kontakt. Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. POLECAM zabazielona1

24 lut 2017
REWELACJA! Super kontakt, super towar i super szybka wysyłka! POLECAM! POZYTYW na 100% i serdecznie POLECAM! Aron1973

24 lut 2017
Błyskawicznie, towar zgodny z opisem, polecam serdecznie, dorcia77

23 luty 2017
Szybka wysyłka, świetny kontakt ze Sprzedającym. Gorąco polecam! slackerbitch

23 luty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super kontakt. Błyskawiczna przesyłka. mazda29

20 luty 2017
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, zaproszenia są bardzo ładne, jak również winietki. KajaS.

16 luty 2017
Transakcja przebiegła w 100% pomyślnie. Szybko i profesjonalnie. Polecam. dzasti_arti 

15 luty 2017
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie, projekt zaproszeń wykonany profesjonalnie i błyskawicznie. Serdecznie polecam. molly903

13 luty 2017
Szybko Tanio i Profesjonalnie Polecam martin449

11 luty 2017
Dobry kontakt, staranne wykonanie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. maneta27

10 luty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko super, 100% zadowolenia. Serdecznie polecam. beata2072

6 luty 2017
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie POLECAMY !!! dobrzekupuje_pl

1 luty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miłym zaskoczeniem było otrzymanie próbek winietek, menu, zawieszek na wódkę oprócz samego zaproszenia. Polecam!

--------------------------------------------------
Opinie o firmie Extrema
- styczeń 2017
--------------------------------------------------

29 sty 2017
Rewelacja. Świetny towar, błyskawiczna dostawa. Dziękuję i polecam innym. eanioly

26 sty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę. bestiax13

23 sty 2017
Witam, Otrzymaliśmy przesyłkę, produkty w pełni spełniają nasze oczekiwania. Dziękujemy za udaną współpracę. Pozdrawiam, Lidia J.

22 sty 2017
Szybko i sprawnie POLECAM! :-) pulse

19 sty 2017
Grawer na długopisach wykonany perfekcyjnie:) Dziękuję ogromnie:) Pozdrawiam:) Serdecznie Polecam:):):) DDagmara

19 sty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie - po raz kolejny. Jak zawsze wzorowy kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam. dj_daro12

15 sty 2017
Jak zawsze pełen profesjonalizm i terminowość. Na pewno tu wrócimy! biuro_IGA

13 sty 2017
zamowilam probki. Wysylka ekspresowa. Na pewno odezwe się po wlasciwe zaproszenia. gosia1895

12 sty 2017
Polecam Allegrowicza staranne wykonanie szybka wysyłka Ziuta-Z9

5 sty 2017
Bardzo dobry kontakt, towar w 100% zgodny z opisem, ekspresowa przesyłka, wzorowo przeprowadzona transakcja. POLECAM ALLEGROWICZA!!! barbarash_brs

4 sty 2017
Bardzo dobra jakość druku, wszystko zgodne z opisem. Zdecydowanie godne polecenia! shush_

4 sty 2017
Przesyłka dotarła,wszystko oczywiście jest przepiękne! Bardzo dziękujemy za Wasz wkład pracy,indywidualne podejście do klienta i profesjonalizm. Życzymy dalszego rozwoju firmy i jak najmniej upierdliwych klientów ;)
Pozdrawiamy ciepło cały Wasz Zespół,
Basia i Tomek

2 sty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Doskonały kontakt ze sprzedawcą, ogromne możliwości modyfikacji zamówienia, ceny przystępne. Zdecydowanie polecam! Rai69

2 sty 2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedającego !!! aka 18

 

Opinie o firmie Extrema 2016 >>>

Opinie o firmie Extrema 2015 >>>

Opinie o firmie Extrema 2014 >>>